Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Ту смо за вас!

Пронађите нас овде:

Војводе Степе 353/1 (други спрат), Београд

Контактирајте нас на телефон:

064/2068611

064/9880258

O HAMA

Идеја о едукативном студију сазревала је пар година у нашим мислима, а онда је једног топлог јунског дана 2017. године настао Ворто. Помало специфичан назив води порекло од речи vorto, која на, данас скоро заборављеном, есперанто језику значи реч.

Налазимо се у пријатном и мирном простору, прилагођеном деци и њиховим потребама. Наш Студио је опремљен разноврсним дидактичким материјалом и играчкама, које нам помажу да на лепши и занимљивији начин постигнемо напредак и дођемо до заједничког циља.

У Едукативном студију Ворто пружамо услуге из области превенције, детекције, дијагностике, саветодавног рада и третмана говорно-језичких поремећаја код деце свих узраста, као и код одраслих особа. Наши дефектолози својим радом доприносе психофизичком и социоемоционалном развоју деце и брину да и деца са сметњама у развоју на адекватан начин, методично и систематично, буду укључена у процес учења и стицања знања из различитих области. За све малишане, будуће школарце, ту смо да их, на креативан и интересантан начин, уведемо у значајно животно поглавље – школу, кроз наш пажљиво осмишљени предшколски припремни програм. За оне мало старије, који су се већ ухватили у коштац са школским вештинама, ту смо да помогнемо при усвајању истих. Са нама је читање течније, писање читкије, а и за боље рачунање имамо по који трик. А када се радна недеља заврши, можемо мало и да се дружимо на тематским креативним радионицама, са доста чаврљања, цртања, вајања, лепљења...

Посетите нас, дођите по савет, дођите да се упознамо, биће нам свима забавно, а нешто ћемо ново и научити!